Amerika-correspondent Michiel Vos komt naar de VvBL!

vrijdag 02 dec

Let op: datum is gewijzigd naar vrijdag 2 december 2022.

Vanwege een verandering in de agenda van Michiel Vos is hij helaas op 17 november 2022 (de oorspronkelijk aangekondige datum) niet in Nederland. In overleg met hem hebben we deze avond daarom verplaatst naar vrijdag 2 december a.s. Uiteraard hopen we op een grote opkomst!

 

Het belooft een bijzondere avond te worden... We hebben Michiel Vos bereid gevonden de VvBL te vertellen over de Verenigde Staten, zijn correspondentschap, de verschillen en overeenkomsten tussen ondernemen in The States en Nederland, en nog veel meer! Dat wil je niet missen. 

 

Michiel Vos

Velen van jullie zullen Michiel al kennen van TV en radio. Michiel Vos is journalist, Amerika-correspondent, documentairemaker en jurist. Hij woont al jaren in New York en werkt onder andere voor verschillende Nederlandse en Belgische televisie- en radionetwerken. Michiel is regelmatig te zien in talkshows en actualiteitenprogramma's. Hij neemt je mee achter de schermen tot in het hart van de Amerikaanse politiek.

 

Michiel Vos is oorspronkelijk advocaat, maar besloot het roer om te gooien en journalist te worden. Dat begon in 2000 met een stage bij Max Westerman tijdens de presidentsverkiezingen van Amerika. Al vele jaren is hij wekelijks te beluisteren als Amerika-correspondent in het programma Ruuddewild.nl (NPO Radio 2). Ook is hij als correspondent werkzaam voor de VRT, NPO en RTL. Als spreker en dagvoorzitter deelt hij zijn expertise op het gebied van business, management, beleid, politiek en de Amerikaanse cultuur.

 

Het kan bijna niet anders of het wordt een interessante en inspirerende avond!

 

Programma

Je bent van harte welkom vanaf 19:45u in De Eerste Aanleg aan de Plattedijk 20A in Lemmer. Uiteraard staat er koffie en thee klaar. Vanaf 20:15u neemt Michiel ons mee op een spreekwoordelijke reis door The States en zijn visie op vele interessante thema's. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. We sluiten de avond af met een borrel.

 

Aanmelden

Vanwege de indeling van de zaal en het klaarzetten van de koffie willen we graag vooraf weten hoeveel mensen er komen. We vragen je daarom aan te melden via het formulier op de website.

Aanmelden evenement: