Bijeenkomst OVS - ONG - VvBL over IJS en Ondernemen op donderdag 27 oktober a.s.

donderdag 27 okt

Op 27 oktober a.s. organiseert ondernemersvereniging OVS (Skarsterlân) de gezamenlijke avond met de ondernemersverenigingen VvBL (Lemmer eo) en ONG (Gaasterlân-Sleat). De avond wordt gehouden in Zalencentrum Sint Nyk aan de Baron van Hardenbroekstraat 3 te Sint Nicolaasga.

 

Je bent welkom vanaf 17.00 uur. De avond wordt geopend om 17.30 uur.

 

Holiday Ice

Denk je aan Sint Nyk, dan denk je aan Holiday Ice. Holiday Ice is een toonaangevend bedrijf in Nederland. Holiday Ice is leverancier bij tal van supermarkten (private labels) in Nederland.Toonaangevend in Nederland op (eetbaar) ijsgebied en iedereen heeft hun product -waarschijnlijk onwetend- genuttigd. Er worden meer dan een half miljard ijsjes per jaar afgeleverd. Holiday Ice exporteert bovendien haar producten naar tal van landen. Het bedrijf is gecertificeerd op het hoogste niveau. Er wordt gewerkt volgens de hoogste kwaliteit- en hygiënenormen. Holiday Ice geeft een presentatie over hun bedrijf. Op die wijze krijgen we meer inzicht in het reilen en zeilen van dit internationaal werkend concern.

 

De presentatie vangt aan om circa 17.45 uur; in circa een uur worden we geïnformeerd over de belangrijkste facetten van het bedrijf.

 

Lekker eten en drinken

Na de presentatie wordt u een lopend buffet aangeboden.

 

Rintje Ritsma

De Beer uit Lemmer. Hij weet ook veel van ijs, maar op een geheel andere manier: Hij is jaren onze ijskoning geweest en werd veelvuldig kampioen (Olympisch-, Wereld-, nationaal- etc.) bij het langebaanschaatsen. Recent is Rintje aangesteld door de KNSB als Bondscoach van de Teamonderdelen. Vanuit de successen in de ijssport is Rintje doorgegroeid en nog steeds heel sportief en vooral ook ondernemend bezig.

Om circa 20.00 uur zal Rintje Ritsma een presentatie verzorgen. 

 

Netwerken

Het belooft een mooie avond te worden waarbij je kunt netwerken zowel met de leden van VvBL als met de leden van OVS en ONG.

 

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via het formulier op de website. Vanwege de zaalindeling en het buffet willen we graag weten hoeveel mensen er komen. We vragen je daarom aan te melden.

Aanmelden evenement: