Jaarlijks uitje: 21 juni - Avontuurlijk Earnewâld! Meld je snel aan

vrijdag 21 jun

Breaking!! het programma voor ons jaarlijks uitje op vrijdag 21 juni is bekend en het belooft een groot avontuur te worden! Met de meest bijzondere vervoersmiddelen gaan we de omgeving van het mooie Earnewâld (Eernewoude) verkennen.

 

Om 12:00u verzamelen we op de ijsbaan, daar staan de bussen voor ons klaar. De bus wacht niet, dus kom op tijd.

 

In Earnewâld worden we welkom geheten met koffie en wat lekkers. Hierna gaan we in twee groepen verder.

Groep 1 verkent met de elektrische Swingtrike, e-step en Lopifit het Nationaal Park de Alde Feanen. Na een lekker ijsje op de boerderij wordt het programma vervolgd met handboogschieten. 

Groep 2 stapt op de elektrische Fat Max Off Road om een uitdagende route door Nationaal Park de Alde Feanen te rijden. Halverwege is er een pitstop bij de boer voor een ijsje. Deel twee van dit programma is het elektrisch sloep varen door de smalle sloten en petgaten van de Alde Feanen. 

 

Voor beide Groepen geldt dat halverwege wordt gewisseld. Het ene deel van groep 1 start op de Swingtrike etc en gaat daarna handboogschieten. Het andere deel doet dit andersom. In Groep 2 start het ene deel in de sloep en het andere deel op de Fat Max of vice versa.

 

Voor een drankje onderweg wordt gezorgd en bij terugkomst staat er een overheerlijke BBQ voor ons klaar. Omstreeks 21:00u stappen we weer in de bus richting Lemmer.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: bij je aanmelding is het nodig om in het opmerkingenveld te vermelden naar welke activiteitencombinatie je voorkeur uitgaat. Geef dit aan door Groep 1 (Swingtrike etc / handboog) of Groep 2 (Fat Max / sloep) te vermelden. 

Heb je dieetwensen? Geef dit dan ook aan in het opmerkingen veld. 

Aanmelden evenement: