Jaarlijks uitje op vrijdag 24 juni a.s.

vrijdag 24 jun

Op 24 juni staat het jaarlijks VvBL uitje hopelijk al rood omcirkeld in jullie agenda! In deze mail informatie over het programma en het verzoek om je snel aan te melden.

 

Op de Solex door Gaasterland

Dit keer houden we het dichtbij huis. Op de Solex of E-chopper gaan we namelijk Gaasterland verkennen. En dat belooft een hele leuke middag te worden! Aan het einde van de middag keren we terug in Lemmer voor een overheerlijke luxe BBQ bij Restaurant De Brekken, die ook nog eens muzikaal wordt omlijst.

 

Het programma:

  • We verzamelen om 12:45u op de parkeerplaats bij Restaurant De Brekken, Brekkenweg 10, waar de bus voor ons klaar staat.
  • In Wijckel ontvangst met koffie / thee
  • Solextour: deze uitgebreide route leidt ons door de bossen, langs smalle landweggetjes en uitgestrekte velden door het glooiende Friese landschap.
  • Halverwege is er uiteraard tijd voor een natje / droogje.
  • Bij terugkomst in Wijckel brengt de bus ons omstreeks 17u terug naar Lemmer
  • Op het terras van De Brekken heffen we het glas en genieten we van een luxe BBQ met veel gezelligheid
  • Einde van het programma is om 21:00u

 

Aanmelden kan tot en met 17 juni ' 22

Samen met je partner, collega of introducé (2 personen per lid) ben je van harte welkom! In verband met de reservering van de Solexen, E-choppers en de voorbereiding van de BBQ is aanmelden mogelijk tot uiterlijk vrijdag 17 juni aanstaande. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

Bij aanmelding gaan we er vanuit dat je het gehele programma deelneemt. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen op de Solex / E-chopper, maar wel graag bij de BBQ aanwezig willen zijn, geef dat dan specifiek aan bij je aanmelding. 

 

Tot ziens op 24 juni a.s., wij hebben er zin in!

Aanmelden evenement: