Online Bierproeverij op 5 maart 2021

vrijdag 05 mrt

Samen naar de kroeg lukt nog niet, maar samen een biertje drinken kan wel! Op vrijdagavond 5 maart a.s. organiseert de VvBL een bierproeverij, waarbij je mee doet vanuit je eigen huiskamer. Heerlijke biertjes en bijpassende hapjes worden vooraf bij je thuis bezorgd, hoe luxe is dat?!

 

Het wordt een avond vol belevenissen op het gebied van smaak en beleving! Jan Nota, biersommelier en biertroubadour, verrast ons met verhalen, filmpjes, interviews en liedjes over bier en natuurlijk het proeven. Eén ding is zeker; je gaat je geen moment vervelen. 

 

De online bierproeverij begint op vrijdagavond 5 maart om 20:30u en duurt tot ongeveer 22:30u. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons per mail meer informatie over hoe je deelneemt en welke gegevens we nog van jou nodig hebben voor het bezorgen van de biertjes en hapjes.

 

Let op: vanwege de inkoop en distributie van de pakketten is het noodzakelijk dat we jouw aanmelding op tijd ontvangen. Aanmelden kan tot en met 22 februari a.s. Aanmeldingen, die later binnen komen, kunnen we helaas niet meer verwerken.

Aanmelden evenement: