Reminder: ‘Gehackt, het is niet de vraag of, maar wanneer je het gebeurt!’

donderdag 25 mrt

Heeft u zich al opgegeven voor het webinar over cybercrime?  Aanstaande donderdag komt u alles te weten over cybercrime en hoe u daar in uw bedrijf het beste rekening mee kan houden. 

Else-Maria van der Meulen, een van de oprichters van de Stichting Cybersafety Noord-Nederland, heeft een ongemakkelijke boodschap voor ondernemers in haar lezing: 'Gehackt, het is niet de vraag of, maar wanneer het je gebeurt!'  Else-Maria van der Meulen heeft een lange achtergrond in bedrijfskundige en technische informatica en is directeur van DataDiensten Fryslân. Ze praat ons bij over de gevaren van 'hacken' en geeft tips mee over hoe te voorkomen dat cybercriminelen er met bedrijfsgegevens van door gaan of systemen overnemen en daarna geld eisen. 

 

Het webinar begint op 25 maart a.s. om 20:00u en vanaf 19:45u kunt u  inloggen. Na aanmelding ontvangt u van ons een MS Teams uitnodiging. Mocht u met twee personen willen deelnemen, geef dan ook het mail adres van de tweede deelnemer door, zodat hij / zij ook een uitnodiging ontvangt.

Aanmelden evenement: