Webinar: ‘Gehackt, het is niet de vraag of, maar wanneer je het gebeurt!’

donderdag 25 mrt

Nadat we twee keer de lezing over CyberCrime (aansluitend op de ALV 2020) hebben moeten annuleren vanwege de Corona beperkingen, doen we het nu anders. Via een webinar op 25 maart 2021 kunnen we alsnog alles te weten komen over cybercrime en hoe je daar in je bedrijf het beste rekening mee kan houden. 

 

Else-Maria van der Meulen, een van de oprichters van de Stichting Cybersafety Noord-Nederland, houdt haar verhaal: 'Gehackt, het is niet de vraag of, maar wanneer het je gebeurt!'  Else-Maria van der Meulen heeft een lange achtergrond in bedrijfskundige en technische informatica en is directeur van DataDiensten Fryslân. Ze zal ons bijpraten over de gevaren van 'hacken' en tips meegeven over hoe je kan voorkomen dat cybercriminelen er met je gegevens van door gaan of je systemen overnemen en daarna geld eisen. 

 

Het webinar begint op 25 maart a.s. om 20:00u en vanaf 19:45u kun je inloggen. Na aanmelding ontvang je van ons een MS Teams uitnodiging. Mocht je met twee personen willen deelnemen, geef dan ook het mail adres van de tweede deelnemer door, zodat hij / zij ook een uitnodiging ontvangt.

Aanmelden evenement: