Webinar subsidies en financieringen - door YnBusiness

donderdag 11 feb

Op donderdagavond 11 februari a.s. organiseert de VvBL haar allereerste webinar. De Corona maatregelen laten het helaas nog niet toe om in een groep bij elkaar te komen, maar dat belet ons niet om een interessante (digitale) bijeenkomst te organiseren. De eerste in een rij van drie online bijeenkomsten is het webinar over subsidies en bedrijfsfinancieringen voor ondernemers. Daarbij is aandacht voor algemene regelingen, maar ook voor regelingen die gelden voor specifieke doelgroepen en / of vanwege de Corona-steunpakketten. Dit webinar wordt verzorgd door Arjen Schol.

 

Arjen Schol is werkzaam als themaspecialist financiering, subsidies en regelingen bij Ynbusiness. Hier spreekt hij dagelijks met Friese MKB'ers en adviseert hen op het gebied van o.a. subsidies en financiering. Als programmamanager Kapitaal bij Founded in Friesland werkt hij aan het versterken van het financieringslandschap voor startups en scale-ups in Friesland.

 

Na aanmelding met vermelding van je mail adres ontvang je van ons een MS Teams uitnodiging om deel te kunnen nemen aan het webinar. Inloggen kan vanaf 19:45u. Het webinar start om 20:00u en zal omstreeks 21:15u weer afgelopen zijn. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen of om nog even na te praten.

 

Wil je deelnemen met twee personen? Geen probleem, geef dan bij aanmelding van de tweede deelnemer ook het e-mailadres door. Hij / zij ontvangt dan ook een uitnodiging om deel te nemen aan het webinar.

 

Aanmelden evenement: