Even voorstellen: De Marita Lemmer

Wij zijn Albert en Mieke Visser. Beide 50+ en sinds 1997 woonachtig in Lemmer. Sinds 1990 hebben wij een scheepvaartbedrijf genaamd "Warber". Onder de naam Warber vaart onze coaster tussen Finland, U.K., Duitsland en Nederland(www.mvwarber.nl). Albert vaart ongeveer 5 maanden per jaar als kapitein – eigenaar op de Warber en Mieke voert de administratie en doet een gedeelte management.

 

Naast deze hoofdactiviteit hebben wij ons tweede bedrijfje VOF Marita. Wij zijn sinds 2006 in het bezit van het tot varend woonschip/charterschip omgebouwde Luxe Motorschip Marita en hebben bij de aankoop dit bedrijfje opgericht om het schip te kunnen verhuren. Met VOF Marita zijn wij lid geworden van de VVBL. De Marita van 30 meter lang voer tot 2005 in de binnenvaart. Wij hebben het om laten bouwen voor zowel recreatief gebruik als voor verhuur in de vorm van dagtochten. De inrichting is goed geschikt om groepen te kunnen ontvangen. De Marita wordt o.a. gebruikt als volgschip voor het Lemster skûtsje. Tijdens het zeilseizoen gebruikt de bemanning het schip als varende kantine. Wanneer er geen activiteiten rondom het skûtsje zijn is er gelegenheid om het schip te huren voor bedrijfs- of familie-uitjes. Er kunnen 12 personen mee aan boord. Er kan bij grotere groepen aanvullend het Lemster skûtsje gehuurd worden. Ook hebben wij gevaren met de combinatie, Marita, skûtsje en Lemster aak.

 

Wij bieden geheel verzorgde arrangementen aan. Info: www.Marita.frl Door lid te worden van de VVBL hopen wij als bedrijf de betrokkenheid met andere ondernemers en de activiteiten in Lemmer te vergroten. Verder kijken wij uit naar het leggen van nieuwe contacten en hopen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de Vereniging en zo ook aan Lemmer.