Heb je je al aangemeld voor het uitje naar Leeuwarden Culturele Hoofdstad?

Let op! Aanmelden kan nog tot en met 14 juni, wacht dus niet te lang.

 

De hele zomer zindert Fryslân van de activiteiten rondom Culturele Hoofdstad 2018. Wij sluiten daarbij aan en gaan in het kader van ons jaarlijkse ledenuitje op 29 juni a.s. ook richting Ljouwert om daar een leuke en leerzame dag te beleven. We vertrekken om 12.45 vanaf de IJsbaan en worden een uur later verwacht in de binnenstad van Leeuwarden, waar een gids ons wat meer gaat vertellen over de rest van het programma.

 

Het tweede onderdeel is in ieder geval een keuzeonderdeel. Je kunt kiezen of je een Prisontour door de oude gevangenis De Blokhuispoort wilt (keuze 1), of naar de tentoonstelling van Escher in het Fries Museum (keuze 2) of zelfs al bier wilt proeven en alles wilt horen over de geschiedenis van bier (keuze 3).

 

Na dit onderdeel, maken we een boottocht door de binnenstad en daarna sluiten we af met een lekker etentje en drankje, voordat we weer richting Lemmer reizen. Een vol en boeiend programma.

 

Geef je op vóór 15 juni en geef ook direct even door of je de Prisontour (1), Escher in het Fries Museum (2) of de bierproeverij (3) kiest (en geef een tweede keus aan, voor het geval de eerste keus niet meer lukt!) We kijken uit naar een culturele, maar bovenal gezellige dag! Aanmelden kan door het formulier op de website of via de link verderop in deze nieuwsbrief.