Nieuw lid: DOP advocaten

DOP advocaten, nieuw lid van onze vereniging, stelt zich aan u voor:

 

Wij zijn Douma, Oudman & Poiesz, oftewel DOP advocaten. In 2020 hebben wij onze krachten gebundeld. Een nieuw kantoor, maar met vertrouwde namen. De advocaten zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, contractenrecht, incasso's, bouwrecht, huurrecht en faillissementsrecht. DOP advocaten is regionaal betrokken en actief in Lemmer en omstreken. Wij zijn niet onbekend met de VvBL, haar leden en de activiteiten die worden georganiseerd, zodat wij ons graag aansluiten als nieuw lid.

 

Voor ondernemers bieden wij een aantrekkelijk en laagdrempelig ondernemerspakket aan. Daarmee bent u voorzien van een huisadvocaat en direct juridisch advies. Geen ingewikkelde voorwaarden en altijd opzegbaar.

 

DOP advocaten organiseert regelmatig bijeenkomsten voor relaties en geïnteresseerden. U wordt dan in een korte sessie op informele wijze bijgepraat over de juridische ontwikkelingen die voor iedere ondernemer interessant kunnen zijn. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van de data en de onderwerpen van deze bijeenkomsten dan kunt u een e-mail sturen naar info@dopadvocaten.nl.

 

Op www.dopadvocaten.nl kunt u meer informatie vinden over ons kantoor, de advocaten, de diensten en het ondernemerspakket.

 

Wij kijken ernaar uit om nader kennis te maken.

 

DOP advocaten

Tingietersstraat 14

8601 WJ Sneek

 

T. 0515-432580

F. 0515-432929

 

W. www.dopadvocaten.nl

E. info@dopadvocaten.nl