Nieuw lid - even voorstellen: Cygnus Friesland

Cygnus Friesland

In een bijzondere tijd dat velen van ons noodgedwongen zijn teruggetrokken op onszelf vanwege hetcoronavirus, heb ik mij aangemeld als lid van VvBL. Om dichtbij betrokken te zijn en te worden bijlokale ondernemers. Hopelijk komt er snel verruiming van de maatregelen, zodat we elkaar inlevende lijven treffen en al onze activiteiten weer kunnen oppakken.

 

Ik ben jaren werkzaam geweest in het bankwezen. In verschillende (management)functies heb ik veelkennis en ervaring opgedaan om ondernemers te ondersteunen bij hun financierings- enorganisatievraagstukken. Als zelfstandig adviseur en specialist in zakelijk financieren ben ik sinds2019 aangesloten bij Cygnus. Wij zijn een landelijke organisatie van bedrijfsadviseurs en zijn actief inhet ondersteunen van MKB-ondernemers. Wij kijken met een nieuwe frisse blik naar een passendeoplossing voor ondernemers met hun financiële vraagstukken. Ons doel is om ondernemers vooral telaten ondernemer en geld te laten verdienen.

 

Als het nu gaat om veranderingen op gebied van financieringen of van de markt waarin eenondernemer actief is, wij proberen toegevoegde waarde te bieden. Dat doen we door dagelijks metonze jarenlange ervaring ondernemers te begeleiden en betrokken te blijven in de verschillendelevensfase van de onderneming.

 

We helpen ook ondernemers in minder goede tijden, om weer rust en orde op zaken te krijgen. Doorinzicht te geven, mee te denken, kritisch te zijn en waar nodig als sparringpartner samen op zoek tegaan naar de best passende oplossingen.

 

Uitgebreider kennis maken?

Mail of bel gerust!

Jan Heida

Cygnus Friesland

tel. 06-10862005

Jan.Heida@cygnusfinancesupport.nl