Nieuw lid: NetQloud Security

Binnen NetQloud Security streven wij naar een veilige online wereld en dit doen wij met een enorme passie voor informatiebeveiliging. Wij zijn dé betrouwbare partner die begrijpt hoe belangrijk digitale informatie voor elke organisatie is. Wanneer deze informatie niet goed beschermd is, kan dit grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering.

 

Daarom werken wij elke dag hard om het Cyber Security niveau van onze klanten te verhogen. We geven eerlijk, onafhankelijk en nuchter advies en doen dit met verstand van zaken. Wij zetten onze expertise graag in om bedrijven te helpen hun informatie veilig te krijgen en te houden. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen om hun Cyber Security naar een hoger niveau te brengen door hen te helpen met praktische tips en adviezen.

 

We hebben gecertificeerde specialisten in huis die zich bezighouden met de technische kant van informatiebeveiliging. Denk hierbij aan het testen van websites of de ICT infrastructuur op (potentiele) digitale gevaren. Daarnaast hebben wij goed opgeleide mensen in dienst die voorzien zijn van de juiste papieren om te ondersteunen bij de AVG / GDPR wetgeving. 

Zowel op technisch, organisatorisch als menselijk vlak bieden wij graag onze diensten aan om de Cyberwereld veiliger te maken. Wij vinden dat Cyber Security voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met deze instelling hebben wij een aantal diensten ontwikkeld, specifiek voor het MKB. 

 

Benieuwd naar de status van de Cyber Security van je eigen organisatie? Of wil je meer informatie over onze diensten? We komen graag langs om je koffie te proeven!

 

Je kunt ons bereiken op 088-778-6001 of info@nqsec.nl

Of kijk op onze website voor meer informatie: https://www.nqsec.nl