Nieuw lid: Rodenburg Verzekeringen

Rodenburg Verzekeringen is opgericht in 1959 door Klaas Rodenburg, gevestigd in het mooie Jugenstil pand aan de Langesteek 31. (ook wel genoemd, het Vredespaleis in Lemmer). Clemens van der Zwan en Carien van der Zwan-Rodenburg zijn in 1990 in de zaak gekomen. Beide hebben de opleiding gevolgd in verzekeringen en Makelaardij. Zowel Carien als Clemens hebben het  SVM makelaars diploma.  Clemens van der Zwan is in 2000 beëdigd als makelaar/taxateur o.z. In 2001 is Rodenburg Makelaardij BV aan het bedrijf toegevoegd. Tevens heeft Clemens van der Zwan op opleiding WOZ taxateur gedaan en afgerond met het diploma WOZ taxateur. Rodenburg Makelaardij BV is onlangs opnieuw actief geworden in aankoop, verkoop, huur en verhuur en beheer van woningen, vakantie woningen,  kantoorpanden en  bedrijfspanden. Na 2015 waren de oude diploma's voor verzekeringen niet meer geldig en moeten de verzekeringsadviseurs opnieuw examen doen in de vakgebieden waarin ze actief zijn. ( Deze blijven 3 jaar geldig)

Clemens van der Zwan is adviseur schadeverzekering particulier en zakelijk, vermogen en inkomen.  Carien van der Zwan-Rodenburg is adviseur schadeverzekering particulier, zakelijk en inkomen.  Tevens verzorgt zij de administratie. Het kantoor is actief op alle particuliere en zakelijke verzekeringen, zowel schadeverzekeringen inkomen ( o.a. ziekteverzuim, WIA, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen) en vermogen (levens- verzekeringen, bank sparen, lijfrente, risicoverzekeringen, prive- pensioen). Voor collectieve pensioenen en hypotheken hebben wij samenwerkingsverbanden met collega's. Iedereen is bij ons welkom. Nieuwe klanten komen met name door mond tot mond reclame. Iedereen benaderen wij persoonlijk  en we komen ook bij schade aan huis. Wij zoeken samen met de klant naar een goede dekking met normale marktconforme premie.  We werken met ca. 30 maatschappijen, banken en serviceproviders samen. Wij zijn zelfstandig en zijn niet gebonden aan een maatschappij of bank. We staan onder toezicht van de AFM en zijn aangesloten bij het klachteninstituut Kifid en branche organisatie CFD. 

In het verleden zijn wij al eerder lid geweest van VVBL. Nadat wij nu geruime tijd lid zijn geweest van de OVL zoeken wij weer aansluiting bij de VVBL.