Nieuw lid: Zeilmakerij de Vries

Is er in deze tijd van snelle, hippe startups nog wel tijd voor een oud bedrijf dat opgericht werd in 1830? Wij denken van wel! De watersportbranche is bij uitstek een vakgebied waar het ambacht hoog in het vaandel staat. Bij deze introduceren we u graag Zeilmakerij De Vries Maritiem, al bijna 200 jaar gevestigd in Lemmer.

Ons bedrijf zorgt ervoor dat booteigenaren maximaal van hun schip kunnen genieten. We bedienen zowel zeil- als motorboten. Het maken, repareren en schoonmaken van zowel zeilen als canvas (boottenten) is van oudsher onze belangrijkste activiteit. Ook bieden we alle aanverwante artikelen zoals masten, staand- en lopend want en rolreefsystemen. We denken met onze klanten mee, alsof het onze eigen boot betreft. Daarom komen onze klanten altijd graag bij ons terug.

In onze rijke historie is de fusie in 2013 een belangrijke stap geweest. Twee gerenommeerde Nederlandse zeilmakerijen, Zeilmakerij de Vries en Maritiem Sails, besloten dat samenwerken en vernieuwen beter bij deze tijd past dan elkaar beconcurreren. Een opmerkelijke stap, die zeer goed heeft uitgepakt.

Zeilmakerij De Vries Maritiem is gevestigd aan de Vuurtorenweg 1 in Lemmer, waar we een eigen haven hebben naast ons pand. Onze connectie met het water is overal aanwezig! Ons team bestaat uit zo'n 20 mensen, een mooie mix van jonge en ervaren mensen.

U bent van harte welkom in hartje Lemmer. De koffie staat altijd klaar en we laten u graag met trots onze zeilmakerij zien.