Samenwerken in recreatie en toerisme

Stichting Regiomarketing Zuidwest Friesland, VVV de Friese Meren - Gaasterland en VVV Zuidwest Friesland werken toe naar één organisatie per 1 januari 2019. 

 

De regio Zuidwest Friesland bestaat uit twee gemeenten (De Fryske Marren en Súdwest Fryslân), maar wordt door de bezoekers gezien als één toeristische bestemming. Het is daarom logisch om zowel het gastheerschap, de toeristische informatievoorziening als de marketing op een eenduidige manier te presenteren en te organiseren. Wil je meer weten over deze fusie van de drie organisaties? Lees meer in deze leaflet.

 

De VvBL onderschrijft het belang van recreatie en toerisme binnen onze gemeente. Veel van onze leden zijn direct of indirect verbonden met deze sector. Sinds kort is ons bestuur daarom (uit het oogpunt van uitvoering van het sociaal economisch beleid van de gemeente) in gesprek met het bestuur van de Ondernemersvereniging Recreatie en Toerisme De Friese Meren (de OVRT). Wil jij meedenken over het belang van recreatie en toerisme voor de ondernemers in Lemmer en omstreken? Meld het bij ons of bij de OVRT, alle input is welkom.