Cygnus Friesland

Als zelfstandig adviseur en specialist in zakelijk financieren ben ik eigenaar van Cygnus Friesland. Cygnus is een landelijke organisatie van bedrijfsadviseurs. Wij zijn actief in het ondersteunen van MKB-ondernemers. Wij kijken met een nieuwe frisse blik naar een passende oplossing voor ondernemers met hun financiële vraagstukken. Ons doel is om ondernemers vooral te laten ondernemer en geld te laten verdienen.

 

Als het nu gaat om veranderingen op gebied van financieringen of van de markt waarin een ondernemer actief is, wij proberen toegevoegde waarde te bieden. Dat doen we door dagelijks met onze jarenlange ervaring ondernemers te begeleiden en betrokken te blijven in de verschillende levensfase van de onderneming.

 

We helpen ook ondernemers in minder goede tijden, om weer rust en orde op zaken te krijgen. Door inzicht te geven, mee te denken, kritisch te zijn en waar nodig als sparringpartner samen op zoek te gaan naar de best passende oplossingen.

 

Ik ben jaren werkzaam geweest in het bankwezen. In verschillende (management)functies heb ik veel kennis en ervaring opgedaan om ondernemers te ondersteunen bij hun financierings- en organisatievraagstukken.

 

Uitgebreider kennis maken? Mail of bel gerust!

 

Jan Heidatel. 06-10862005

Adres

Otterweg 29

8538XE Bantega

Telefoon

0610862005