V.o.f. Horecabedrijf Tijsseling

EETCAFÉ THE BRITISH PUB

Een gezellige pub waar de Friese gastvrijheid wordt gecombineerd met al het goede wat Groot-Brittannië te bieden heeft. Sfeer, warmte en traditie maken dat het altijd gezellig is in The British Pub. De zware eikenhouten bar staat centraal voor goede gesprekken en gezelligheid.

 

We hebben de keuze uit 7 bieren van de tap en meer dan 25 bieren op fles. Laat u verrassen en geniet van deze bijzondere smaken. Speciaal zijn natuurlijk onze Engelse bieren van Tap. Proef, geniet en oordeel! Kijk voor onze bieren op de bierkaart. The British Pub heeft een prima kaart voor lunch of diner. Neem lekker plaats aan een tafeltje en geniet van alles wat onze menukaart te bieden heeft. De medewerkers in de keuken maken van ieder gerecht een feestje.

 

BISTRO ÂLD LEMMER

Midden in het oude centrum van het voormalig vissersdorp Lemmer vindt u onze bistro. We zijn gevestigd in het historische pand Oude Sluis 9.

Waar u kunt lunchen, borrelen en dineren in een gezellige entourage, waarbij wij de link leggen naar het oude vissersdorp.

Adres

Oudesluis 7-9

8531 HS Lemmer

Telefoon

0514-561856