Veenstra.Design

De hele wereld kent de doeken van de Oude Meesters. Ook al zijn deze schilderijen eeuwen oud. Hoe dit kan? Ze hadden een krachtig concept en blonken uit in wat ze deden. Onze Meesters van design & realisatie doen dit ook. 35 jaar ervaring heeft Veenstra.Design gevormd tot een full service bureau dat complete concepten levert. Beleving en ervaring is waar het om draait. Dat wordt niet uitgedrukt in een tekst, een foto, hout of staal. Een concept is een prikkelend geheel waarbij jouw onderneming opvalt en de klant zich jou herinnert.

Daar staan wij voor!

 

Stand- & interieurbouw

Mensen vallen stil als ze jouw ruimte betreden. Je volgt hun blik die bewonderend rondgaat en je voelt je trots. Deze reactie streef je na met jouw concept. De Meesters van stand- en interieurbouw gaan met jou op zoek naar de emotie die hoort bij jouw bedrijf. Wij vertalen dit in een hoogwaardig beursconcept of interieur en bouwen deze tevens op, waar ook ter wereld.

 

Webdesign

Waarom standaard als het ook bijzonder kan. Er zijn momenteel 200 miljoen actieve websites. Daardoor is het niet eenvoudig jezelf te onderscheiden. Een krachtig concept doorgevoerd in het webdesign zorgt voor herkenning bij jouw klant. Maak ze vertrouwd met wie jij bent en vertel een heldere boodschap. De Meesters van webdesign combineren jouw concept met een bijpassend uiterlijk.

Strak, sierlijk of less is best?

 

Communicatie & marketing

Een schot in de roos, dat is ons doel! Wij gaan samen met jou op zoek naar het onderscheidende vermogen van jouw onderneming. Om zo meer klanten, opdrachten of personeel binnen te halen, maar net wat je doelstelling is. Tevens adviseren we je welke kanalen je het beste in kan zetten om jouw verhaal te vertellen. Hoe je je verhaal vertelt is net zo belangrijk als het verhaal zelf. We adviseren je niet alleen maar hebben alles in huis om je van A tot Z te ontzorgen. Wij zijn met trots een full service bureau!

 

Grafisch ontwerp

 In een wereld met veel prikkels is de eerste indruk bepalend. Maak deze onuitwisbaar en verras, laat zien wie je bent. De Meesters van ontwerp geven jouw visuele identiteit vorm. Dat kan al met een paar kleuren en een simpele vorm. Waar het om gaat is dat het herkenbaar en opvallend is. Het logo vertelt als onderdeel van een compleet concept wat klanten van jou kunnen verwachten.

Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk. Verspeel deze niet.

 

Sign

Een verrekte nek is niet leuk. Maar het is wel ons doel. De uitingen die aan jouw gevel, in je interieur of op jouw auto staan laten mensen omkijken. Ze kijken totdat het beeld uit het zicht is verdwenen en de boodschap zich in hun hoofd heeft genesteld. Daar draait het om bij de Meesters van sign. Verras jouw klanten met uniek vormgegeven uitingen waarin jouw bedrijf centraal staat.

 

Print & drukwerk

Een simpele envelop. Je draait hem nog een keer om en kijkt er met verbazing naar. Je beseft dat alledaagse dingen in vormen kunnen voor komen die je niet voor mogelijk hield. Je realiseert je dat deuren zich openen: je kunt je weer onderscheiden! De Meesters van print helpen hierbij. Met het totaalconcept als basis maken we drukwerk zoals je het niet eerder zag.

Daag ons uit!

Adres

Stationsweg 16

8531 HH Lemmer

Telefoon

0561 61 71 00