Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Gezamelijke bijeenkomst van VVBL, ONG en OVS: 19 oktober in BCL!

Op 19 oktober 2023 organiseert de VvBL (Lemmer e.o.) de jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst met de ondernemersverenigingen uit gemeente de Fryske Marren, de ONG (Gaasterlân-Sleat) en OVS (Skarsterlân). Het belooft een inspirerende avond te worden met een zeer interessante invulling. We treffen elkaar vanaf 17.00 uur in de Beach Club in Lemmer waar je wordt ontvangen met een hapje en een drankje.
Het programma begint rond 17.45 uur met een welkomstwoord.

NOCHT.
Als eerste gastsprekers hebben we Herre Zonderland en Mark Stam uitgenodigd. Beiden zijn lid van de VvBL en samen zijn ze het bedrijf NOCHT (Inspiratie Training Coaching) gestart. De kern van hun boodschap is: ‘op basis van plezier worden de beste prestaties gerealiseerd’. Herre en Mark lichten hun NOCHT-principe toe en maken de vertaalslag naar de praktijk. Hoe werkt het voor jou? Hoe zit je in de wedstrijd? Ze maken combinaties tussen de ervaringen in de topsport en het bedrijfsleven. Ze gaan in op vitaliteit, focus, motivatie en op het effect van jou als ondernemer/ leider op je collega’s in het bedrijf. Kortom, de mannen komen inspireren en zetten aan tot actie!
De presentatie van Herre en Mark begint om 18.00 uur.

DIRK SCHERINGA
Een man die waarschijnlijk geen introductie behoeft. Dirk Scheringa houdt lezingen voor ondernemers waarin hij uitweidt over zijn zakelijke- en levenservaringen, zijn zowel inspirerend als motiverend. Van anekdotes over het opbouwen van een voetbalclub en schaatsploeg tot levenslessen in de harde zakenwereld; Dirk Scheringa neemt je mee in zijn leven als ondernemer. Er zal tijdens de presentatie veel ruimte zijn voor vragen aan Dirk. De presentatie vangt aan om 20.00 uur.

NETWERKBORREL
Na de presentatie van Dirk Scheringa is er nog voldoende tijd om te netwerken met de leden van de VvBL, OVS en ONG.

AANMELDEN

Het is helaas niet meer mogelijk om je voor dit event op te geven.

GRAAG TOT ZIENS OP 19 OKTOBER IN DE BEACHCLUB!