Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

Bodytec Lemmer

Ghio Coste
Houtsaachmole 3C, 8531 WC, Lemmer
0653731819
hallo@bodytec-lemmer.nl

Persoonlijke training in Lemmer.
Of je nu komt om af te vallen, om te herstellen van een blessure, om nog lekkerder in je vel te zitten of om te werken aan je houding en postuur. Samen met Bodytec Lemmer maak je een persoonlijk plan om jouw doelen inzichtelijk te krijgen. Bodytec Lemmer heeft een concept op maat. Hierdoor werk je gericht aan jouw vitaliteit.

HET EMS PRINCIPE
Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van het EMS-principe (Elektro Muscle Stimulation). Alle grote spiergroepen in het lichaam krijgen korte impulsen van 4 seconden. Door de combinatie van eenvoudige oefeningen en de EMS-impulsen, spannen de spieren zich aan.  Deze efficiënte manier van trainen heeft als voordeel dat in een korte periode, bijna twee keer zoveel spiervezels worden geactiveerd als bij een reguliere krachttraining in de sportschool. Een ander voordeel van het trainen met Bodytec, is dat de dieper gelegen spieren alsmede de fijne motoriek, doelgericht geactiveerd worden. Het is aangetoond dat dit een positief effect heeft bij (lage) rugklachten, schouderklachten en andere blessures.