Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

NIEUW LID: Q-A

De drijvende kracht achter Q-A is Berto Fijnvandraat. Hij ondersteunt en begeleidt al ruim 25 jaar bedrijven en organisaties bij het verwezenlijken van hun doelstellingen en ambities.

De rode draad is duurzaamheid in het algemeen en (slimme) mobiliteit/ stadslogistiek in het bijzonder. Naast het ontwikkelen en introduceren van (mobiliteits)concepten voor opdrachtgevers, heeft hij deze ook voor eigen rekening en risico bedacht en in de markt gezet. Door zijn raadslidmaatschap en jarenlange werk voor overheden en bedrijfsleven begrijpt hij als geen ander waar belangen en pijnpunten zitten als het gaat om veranderingen / transities.

 

Advies en realisatie zit in het DNA van Q-A.

Onze opdrachten en werkzaamheden bevinden zich veelal op het (snij)vlak van strategie en operatie. We luisteren naar de wensen en ambities, (onder)zoeken mogelijkheden en strategische partners, adviseren over mogelijkheden en zorgen voor de introductie en implementatie.

 

We helpen u graag met project- en programma management, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, productontwikkeling en zelfs het organiseren van evenementen, seminars en congressen.