Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  Terug naar overzicht

NIEUW LID: SELLACQ STELT ZICH VOOR

SELLACQ-Holland is sinds 1999 ons familiebedrijf en is gevestigd in Joure. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in de handel van diverse grondstoffen en materialen voor onder andere het vervaardigen van kaarsen. Het grootste component hierbij is de grondstof paraffine. Deze grondstof kent vanwege zijn veelzijdige karakter naast het maken van kaarsen nog talloze andere mogelijkheden. Omdat wij niet snel nee zeggen tegen een aanvraag is onze klantenkring de afgelopen jaren groter en diverser geworden. Zo zijn wij ook wereldwijd actief op de markt van de sierteelt en leveren wij verschillende oplossingen voor diverse bouw- en industrie gerelateerde toepassingen.

Het bedrijf wordt gerund door Jan Jonkman, (woonachtig in Langweer) en zijn zoon Leon Jonkman (woonachtig in Lemmer). Samen met een vast team van 7 gemotiveerde collega’s werken wij met veel plezier in ons nieuwe pand in Joure aan de voortzetting en groei van ons bedrijf voor de lange termijn.

Onze verschillende activiteiten en projecten laten zich moeilijk samenvatten in een korte introductie.

Kijk vooral eens op onze website: www.sellacq-holland.nl voor een uitgebreidere indruk van ons bedrijf en uiteraard kijken wij er naar uit om elkaar te ontmoeten bij een van de bijeenkomsten van de VvBL.