Frankema Vastgoed

Frankema Vastgoed is specialist in verhuur van bedrijfsruimtes en kantoren in Lemmer en omgeving. Gevestigd in Lemmer Noord aan de Taanderij 3 op het Lemsterpark fase 2, wordt het bedrijf sinds 2017 gerund door de twee broers Jorn en Lars Frankema. Beide broers hebben ruime ervaring in de bouw en in het commercieel vastgoed, zowel op uitvoerend als op coördinerend vlak.

 

De aantrekkende economie, de groei van het aantal bedrijven, zzp'ers en de nabijgelegen nieuwbouwwijk vraagt om oplossingen voor ondernemers en particulieren uit Lemmer en omstreken. Begin 2018 is wederom besloten het verhuuraanbod uit te breiden door een extra bedrijfverzamelgebouw te realiseren.

 

Frankema Vastgoed verhuurd zowel bedrijfshallen als kantoorruimtes. Het aanbod onderscheidt zich in de markt door de locatie, omvang en flexibiliteit van de aangeboden ruimtes.

 

Kom gerust langs voor een bezichtiging van ons aanbod en kijk of wij een oplossing kunnen bieden voor uw bedrijfshuisvesting. U kunt ons bereiken op 06-43766800 of via info@frankemavastgoed.nl. Bekijk voor meer informatie en het actuele aanbod onze site: www.frankemavastgoed.nl.

Adres

Taanderij 3-16

8531WD Lemmer

Telefoon

0643766800