JHenf Friesland

Als zelfstandig adviseur en specialist in zakelijk financieren ben ik eigenaar van Jan Heida advies en finance Friesland. Ik help ondernemers bij het realiseren van hun ambitie. Ik kijk met een nieuwe frisse blik naar een passende oplossing voor ondernemers met hun financiële vraagstukken. Min doel is om ondernemers te helpen, door de ondernemer vooral te laten ondernemer en geld te laten verdienen.

 

Als het nu gaat om veranderingen op gebied van financieringen of van de markt waarin een ondernemer actief is, ik probeer toegevoegde waarde te bieden. Dat doe ik door ondernemers te begeleiden en betrokken te blijven in de verschillende levensfase van de onderneming.

 

Ook help ik ondernemers in minder goede tijden, om weer rust en orde op zaken te krijgen. Door inzicht te geven, mee te denken, kritisch te zijn en waar nodig als sparringpartner samen op zoek te gaan naar de best passende oplossingen. 

Ik ben jaren werkzaam geweest in het bankwezen. In verschillende (management)functies heb ik veel kennis en ervaring opgedaan om ondernemers te ondersteunen bij hun financierings- en organisatievraagstukken.

 

Uitgebreider kennis maken? Mail of bel gerust!

 

Jan Heida tel. 06-10862005

Adres

Otterweg 29

8538XE Bantega

Telefoon

0610862005