Speerstra Feed Ingredients BV

Speerstra Feed Ingredients BV is een internationale handelsonderneming en importeur van hoogwaardige diervoeder-ingrediënten en -additieven. Wij leveren producten voor rundvee, varkens, pluimvee, geiten, schapen, paarden en huisdieren. Onze medewerkers hebben specialistische kennis van hoogwaardige diervoeding. Ons bedrijf ontwikkelt samen met afnemers, leveranciers en onderzoeksinstituten innovatieve productconcepten. Wij leveren graag een bijdrage aan gezond vee en een beter rendement voor veehouders.

 

Om haar doelen te realiseren, werkt Speerstra Feed Ingredients BV alleen samen met betrouwbare leveranciers van producten, waarvan de werking is bewezen met onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek. Klik op onderzoek voor meer informatie over verschillende internationale onderzoeken naar de werking van de producten die Speerstra levert.

 

Speerstra Feed Ingredients levert producten aan:

  • Mengvoerfabrikanten
  • Premixfabrikanten
  • Fouragehandel
  • Eindgebruikers (veehouders)

 

In Noordwest-Europa en in andere delen van de wereld.Via deze website geven wij u een overzicht van de producten die wij vermarkten in Europa. Als dat wenselijk is, zijn wij graag bereid u meer informatie over een bepaald product te verstrekken.

Adres

Straatweg 11

8534 WB Eesterga

Telefoon

0514 569001