Veldsink - Ferwerda Adviesgroep

Sinds 1969 is Veldsink Ferwerda Adviesgroep actief op het gebied van assurantiën, pensioenen, bancaire diensten en hypotheek advies. In 2005 is ons kantoor uitgebreid met een NVM makelaardij. Zo kunnen wij onze klantenkring nog beter van dienst zijn.

 

Door de jaren heen heeft Veldsink Ferwerda een zeer goede naam opgebouwd en is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met als werkgebied Zuid Friesland. Ons team van 21 medewerkers, is gericht op persoonlijke dienstverlening, professionaliteit, goede service en een vlotte doeltreffende afhandeling. Tenslotte is het belang van de klant ook ons belang!

 

Met meer dan 40 jaar ervaring, een zeer complete dienstverlening en een persoonlijke benadering is Veldsink Ferwerda een vertrouwd adres voor uw financiële en onroerende zaken!

 

Veldsink Ferwerda is uitstekend bereikbaar, ook uit andere delen van het land . Wij zijn gevestigd aan de Polderboskdyk 3, op het meest markante punt in Joure, direct naast het verkeersplein welke de A7 en de A6 met elkaar verbindt. Er is ruime parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein.

 

Ons kantoor is iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur geopend. Buiten kantoor uren zijn wij telefonisch uiteraard bereikbaar. Wij komen ook graag bij de mensen thuis om in hun eigen omgeving en eigen tijd de financiële zaken te bespreken.

Adres

Zeedijk 2A

8531 DK Lemmer

Telefoon

0513-413178